Ontwerp waterberging Gouwakker Hedel

Geplaatst op maandag 8 januari 2018

Watergangen zijn van groot belang voor het opslaan van regenwater. Nu en in de toekomst

Ook worden watergangen gebruikt voor aan- en afvoer van regenwater. De gemeente Maasdriel en Waterschap Rivierenland moeten in Hedel voor voldoende waterberging zorgen. Op woensdag 8 november 2017 organiseerde de gemeente Maasdriel en Waterschap Rivierenland een inloopavond over waterberging bij de Gouwakker in Hedel. Tijdens deze inloopavond hebben we met de aanwezigen gesproken over verschillende onderwerpen. Ook kon men via een reactieformulier opmerkingen aan ons doorgeven. De opmerkingen hebben we verwerkt tot een ontwerp. Het schetsontwerp (PDF, 5.8 MB) wordt hierbij gedeeld en toegelicht (PDF, 7.0 kB).

De werkzaamheden worden naar verwachting in 2018 uitgevoerd.

Meer nieuws