N322 asfaltwerkzaamheden t.h.v. Heerewaarden

Geplaatst op donderdag 31 augustus 2017

Na de aanleg van de rotonde bij de Variksestraat en de reconstructie van de kruising Langestraat wordt de Van Heemstraweg (N 322) ter hoogte van Heerewaarden opnieuw geasfalteerd. Dit is de afronding van de werkzaamheden die provincie de afgelopen maanden aan de N 322 ter hoogte van Heerewaarden heeft uitgevoerd. Er wordt asfalt gefreesd en 2 nieuwe lagen asfalt aangebracht. Voorts komen er stroken beton langs de rijbaan en wordt opnieuw gemarkeerd.

Planning
Om deze werkzaamheden te kunnen uitvoeren wordt de Van Heemstraweg in de nachten vanĀ dinsdag 19 en woensdag 20 september afsluitingen van de N 322, beide van 21.00 uur tot 5.00 uur.

Bereikbaarheid
Heerewaarden is deze nachten te bereiken via de Heerewaardensestraat en de Heggeldijk/Maasdijk. De fietspaden langs de N 322 blijven open. Doorgaand autoverkeer op de N 322 wordt omgeleid over de A 2 en de A 15.

Zoals altijd in dit soort situaties, is passage van hulpdiensten mogelijk: bij het frezen van asfalt en het aanbrengen van de bermbeton en markering is een halve rijbaan beschikbaar; tijdens het asfalteren is de rijbaan ter plaatse van de asfaltmachine en net daarachter onberijdbaar en moeten hulpvoertuigen over het fietspad.

Meer nieuws