Meedenkers, dwarsdenkers en anders denkenden gezocht!

Geplaatst op donderdag 30 maart 2017

De gemeente Maasdriel wil een actieve gemeente zijn met dorpen, wijken en inwoners die door onderling contact, de handen uit de mouwen te steken en het bieden van burenhulp Maasdriel levendig houden. Omdat de budgetten vanuit de overheid slinken kan de gemeente steeds minder doen in de dorpen. Hierdoor zullen inwoners steeds meer zelf in actie moeten komen om de leefbaarheid en de voorzieningen in hun dorp in stand te houden of verbeteren. In het programma Krachtige Kernen geeft de gemeente daar samen met inwoners invulling aan.

Leden gezocht!

Het programma Krachtige Kernen zoekt leden voor de Raad van Inspiratie & Advies. Het is de rol van de raad om het programma Krachtige Kernen te inspireren, te stretchen in haar gedachten en scherp te houden. Hoe kunnen inwoners meer verantwoordelijkheid nemen? Hoe kan de gemeente inwoners faciliteren? Dat zijn vraagstukken waar de raad over nadenkt. De raad komt een aantal keren per jaar bij elkaar. Kan jij ons inspireren, heb je het talent om te ‘verbinden’ en beschik je over een scherp analytisch vermogen en voldoende mensenkennis? Meld je dan aan! Dit doe je door voor 17 april een korte motivatie te sturen naar info@maasdriel.nl
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ivo Nienhuis via 14 0418

Meer nieuws