Een nieuw evenementenbeleid

Geplaatst op dinsdag 24 januari 2017

Reageren op concept evenementenbeleid

De gemeente Maasdriel krijgt een nieuw evenementenbeleid. Evenementen verhogen de aantrekkelijkheid van de gemeente en dragen bij aan de leefbaarheid van de verschillende kernen. Maar het is ook zaak om de overlast voor omwonenden te beperken en de veiligheid van de bezoekers te garanderen. In het nieuwe evenementenbeleid wordt gezocht naar een balans tussen het stimuleren en reguleren van evenementen. Het concept evenementenbeleid (PDF, 181.4 kB) ligt ter inzage van 19 januari 2017 tot en met 16 februari 2017. Binnen deze periode kan eenieder een zienswijze uitbrengen.

Wilt u reageren? Mail naar info@maasdriel.nl of bel (vanaf 30 januari) naar Mariëlle van der Hoff, tel. 14 0418

Meer nieuws