Cliëntenraad heeft nieuwe leden

Geplaatst op donderdag 22 december 2016

De Cliëntenraad leerlingenvervoer Gemeente Maasdriel en Zaltbommel (CLMZ) behartigt de gezamenlijke belangen van gebruikers van het leerlingenvervoer. De belangenbehartiger is door beide Bommelerwaardse gemeenten ingesteld en adviseert de gemeentebestuurders, gevraagd en ongevraagd. Daarnaast is de cliëntenraad een vraagbaak voor ouders en verzorgers van jongeren die gebruik maken van deze vervoersregeling.
De CLMZ wordt vertegenwoordigd door mevrouw Pamela De Bont (voorzitter), mevrouw Sjanet De Weert, mevrouw Annemieke Van Goch en de heer Manuel De Kleine, waarvan de laatste twee in december toetraden

Bent u ouder/verzorger van een leerling die gebruik maakt van het leerlingenvervoer en wilt u een steentje bijdragen aan de kwaliteit van het leerlingenvervoer en zitting nemen in de raad?  De cliëntenraad is nog op zoek naar nieuwe leden en heet u van harte welkom. Neemt u s.v.p. contact op met de cliëntenraad, ze zijn bereikbaar via leerlingenvervoer2009@gmail.com.

Meer nieuws