Containers en afvalbakken

Geplaatst op donderdag 15 december 2016

Containers en afvalbakken

Om vernielingen te voorkomen is het helaas nodig om tijdelijk afvalbakken af te sluiten of te verwijderen. Op de winkelpleinen worden de bakken in week 52 verwijderd en in week 1 terug geplaatst. In de dorpen worden de afvalbakken weggehaald in week 51 om in de eerste twee weken van 2017 weer terug te komen. In het buitengebied verdwijnen de afvalbakken vanaf week 50. Ook deze worden in de eerste twee weken van januari terug geplaatst. De hondenpoepbakken worden in week 52 dicht gemaakt en op maandag 2 januari 2017 weer geopend.

Containers Avri

Enkele dagen voor de jaarwisseling sluit Avri alle openbare brengcontainers voor papier en textiel af tegen eventueel vandalisme. Na de jaarwisseling gaan de containers zo snel mogelijk weer open. Zijn de glasbakken vol of afgesloten? Neem uw lege flessen dan mee naar huis en zet ze niet naast de container. De  dagen waarop  Avri afval ophaalt kan rondom de feestdagen anders zijn dan normaal. Op 2e kerstdag haalt Avri geen afval op. Kijk op uw afvalkalender of in de Avri-app wanneer uw afval wordt opgehaald.

 

Meer nieuws