Inschrijving standplaats carnaval 2017

Geplaatst op donderdag 24 november 2016

Voor incidentele standplaatsen bij carnaval wordt een inschrijfsysteem gehanteerd. Schrijven meerdere ondernemers zich in dan wordt de standplaats toegewezen aan de hoogste inschrijver voor het gebruik van de gemeentegrond. Deze ondernemer krijgt daarnaast dan ook de standplaatsvergunning. Conform de Legesverordening 2016 wordt (naast het uitgebrachte bod) een bedrag van € 214,00 aan leges in rekening gebracht. 

Bod uitbrengen

U kunt uw bod voor de standplaatsvergunning vóór 22 december 2016 uitbrengen. Inschrijven kan vanaf € 16,90.  U kunt uw bod uitbrengen in een gesloten envelop, die u per post opstuurt of afgeeft bij de receptie tijdens openingstijden van het gemeentehuis. U dient op de envelop duidelijk te schrijven "niet openen", welke kern van de gemeente het betreft en een vermelding van de producten die u vanaf de standplaats wilt verkopen tijdens carnaval 2017. Uiteraard dient u in de envelop of op de envelop uw naam en contactgegevens te vermelden. Let op! U dient bij het inschrijven tevens het aanvraagformulier van de standplaatsvergunning in te dienen. Het formulier kunt u downloaden op de website van de gemeente.

22 december 2016

Indien op 22 december 2016 blijkt dat er meerdere inschrijvingen  zijn ontvangen, wordt u in de week van 2 tot en met 6 januari 2017 uitgenodigd om het openen van de enveloppen bij te wonen.

Meer nieuws