Heeft u de gezondheidsenquête ontvangen?

Geplaatst op donderdag 27 oktober 2016

Hoe gaat het met u?

Afgelopen weekend viel er bij 45.000 volwassenen (19+) in de regio Gelderland-Zuid een gezondheidsenquête op de deurmat. Dit grote gezondheidsonderzoek wordt om de vier jaar door de GGD georganiseerd, in opdracht van de gemeenten in Gelderland-Zuid. Inwoners die de enquête ontvangen, zijn door het CBS willekeurig geselecteerd.

Heeft u de gezondheidsenquête ontvangen?

Enkele weken geleden heeft u waarschijnlijk al een uitnodiging ontvangen om de enquête digitaal in te vullen. Heeft u deze enquête toen niet ingevuld? Dan kunt u deze nu op papier invullen. Hoe meer mensen de gezondheidsenquête invullen, hoe meer inzicht de GGD krijgt in de wensen die er leven in uw gemeente. En hoe beter uw gemeente gezonde activiteiten kan organiseren die bij u passen.

Neem een kop koffie of thee en ga er even voor zitten

Het invullen van de enquête kost u ongeveer een halfuur. Onder de respondenten verloten we een I-pad, wellnessweekend en enkele festivalkaarten.

Kent u iemand die de enquête (ook) nog moet invullen?

Moedig deze persoon dan aan om de enquête in te vullen. We hebben tenslotte allemaal baat bij een goede gezondheid!

Heeft u nog vragen?

Mail deze naar het onderzoeksteam: onderzoek@ggdgelderlandzuid.nl. Zij beantwoorden uw vraag uiterlijk binnen 5 werkdagen. Op de website van de GGD is meer informatie te lezen: www.ggdgelderlandzuid.nl

Meer nieuws