Paardenmarkt 7 november 2016

Geplaatst op maandag 24 oktober 2016

Traditiegetrouw vindt het evenement ook dit jaar weer plaats op de eerste maandag van november.
Dit evenement met internationale allure trekt jaarlijks meer dan 40.000 bezoekers. Naast paarden en pony's is er een gezellige kermis en er zijn vele kraampjes te vinden. Paarden en pony's zijn er te kust en te keur. Daarnaast is er een gezellige kermis en maken de vele kraampjes de paardenmarkt tot een echt volksfeest. Jong en oud in Hedel blijft er voor thuis.

Inrijbewijzen

Voor dit grote evenement worden er tijdelijke verkeersmaatregelen getroffen. Tijdens de Paardenmarkt op maandag 7 november is de kern van Hedel van 00.00 tot 14.00 uur afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Is het noodzakelijk dat de kern tijdens bovenstaande tijdsperiode voor u bereikbaar is? Dan kunt u vanaf 17 oktober een inrijbewijs ophalen bij de servicebalie van de Jumbo in Hedel of op het gemeentehuis in Kerkdriel. Leg het inrijbewijs duidelijk zichtbaar achter de voorruit.

Bereikbaarheid voor bedrijven

Bedrijven die op 7 november toegang tot de kern nodig hebben kunnen zich ’s morgens melden bij de gemeente via (0418) 63 88 43.

Tijdelijke verkeersmaatregelen

Tijdens de Paardenmarkt is het noodzakelijk om tijdelijk geslotenverklaringen, eenrichtingswegen, parkeerverboden en stopverboden in te stellen. 

Meer informatie over de paardenmarkt kunt u vinden op de website van de paardenmarkt.

Meer nieuws