Droomhuis bouwen?

Geplaatst op dinsdag 18 oktober 2016

De Kersenbuurt is de eerste fase binnen projectgebied Kerkdriel Noord en voor een deel al in aanbouw. Er worden verschillende soorten woningen gerealiseerd. Aan de noord- en de zuidrand zijn mogelijkheden voor het bouwen van je eigen woning in een dorpse sfeer.

Ruimte voor welstandsvrij bouwen

Het thema voor De Kersenbuurt is ‘Wonen in een kleurrijk dorp’. Iedere straat is anders, met veel ruimte voor groen en water. Voor de kavels aan de zuidrand heeft het gemeentebestuur besloten om geen welstandseisen te hanteren. Dit geeft de mogelijkheid om af te wijken van de standaard ontwerpen en bijvoorbeeld een energie-neutrale woning te bouwen die zowel stijlvol als duurzaam is.

Kavels

Er zijn verschillende maten vrije sector kavels te koop die bebouwd kunnen worden met een vrijstaande woning of een twee-onder-een-kap-woning. Er zijn nog ongeveer twaalf kavels beschikbaar waarvan de afmetingen variëren tussen de 300 en 1000 m2. Afhankelijk van de kavelmaat en vorm kunt u een woning (laten) ontwerpen en (laten) bouwen, passend bij uw wens en voorkeur.

Meer info

Op onze website vind u meer informatie over De Kersenbuurt. Naast de kavels in Kerkdriel verkoopt de gemeente ook nog enkele kavels aan de Wielewaallaan in Hurwenen. De locatie is mooi landelijk gelegen nabij natuurreservaat de Hurnse Kil, maar ook dicht bij de A2 en treinstation Zaltbommel.
’s-Hertogenbosch en Utrecht zijn dus snel te bereiken. Dit kleinschalige woningbouwplan biedt ruimte en natuur, de kavels hebben een vrij uitzicht aan de achterzijde.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de kavels? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt bellen of mailen via 14 0418
of info@maasdriel.nl, vraag dan naar Lies Heessels.

Meer nieuws