Onderhoudswerkzaamheden in de Uiterwaarden

Geplaatst op donderdag 4 augustus 2016

Rijkswaterstaat start in augustus 2016 met onderhoudswerkzaamheden in de uiterwaarden in het kader van programma Stroomlijn.

Op 12 augustus starten de werkzaamheden in de buitenpolder van Heerewaarden.

Op 7 oktober 2016 starten de werkzaamheden in Hoenzadriel.

De werkzaamheden hebben tot doel de doorstroom van de rivieren te verbeteren en daarmee wateroverlast in de toekomst te voorkomen. De onderhoudswerkzaamheden houden in dat bomen en groen verwijderd worden die de doorstroom van de rivier beperken, ook in geval van hoogwater. Alle benodigde vergunningen voor het uitvoeren van de activiteiten zijn reeds verleend. Uw vragen over het project kunt u per mail stellen aan Rijkswaterstaat via het mailadres; info.stroomlijn@rws.nl

Meer nieuws