Adresonderzoeken Maasdriel

Geplaatst op maandag 11 juli 2016

Hierbij wordt door ambtenaren geïnventariseerd of inwoners die zich hebben ingeschreven in de gemeente ook daadwerkelijk verblijven op het betreffende adres. Ook wordt gecontroleerd of personen die op een adres verblijven ingeschreven staan in de BRP.

Vanaf vandaag ondersteunt bureau Legitiem de gemeente Maasdriel bij het uitvoeren van deze onderzoeken. De medewerkers van bureau Legitiem werken namens de gemeente Maasdriel en kunnen zich ook als zodanig identificeren. De medewerkers rijden in blauwe en grijze Volvo’s.

Heeft u vragen over de adresonderzoeken die de gemeente uitvoert, of het werk dat bureau Legitiem namens de gemeente uitvoert? Neem dan gerust contact op met de gemeente. Dit kan via 140418 of info@maasdriel.nl.

Meer nieuws