Maas- en Waaljutters gezocht!

Geplaatst op donderdag 11 februari 2016

Jaarlijks blijft er na de hoogwaterperiode in de uiterwaarden langs de Maas en Waal veel zwerfvuil achter. Om de rommel op te ruimen, starten IVN Gelderland, Gelderse Natuur en Milieufederatie, Rijkswaterstaat, Waterschap Rivierenland en de provincie Gelderland in samenwerking met diverse gemeenten langs de Maas en Waal met het Maas- en Waaljutten voor verenigingen en andere maatschappelijke organisaties.

Word Maas- en Waaljutter en adopteer een tracé!

Is uw vereniging actief in de gemeenschap? Draagt u als vereniging graag een steentje bij aan de omgeving, waarmee u ook nog eens wat extra kasgeld kunt verdienen? Word dan Maas- en Waaljutter. Voor het opschonen van een tracé ontvangt u als vereniging een financiële vergoeding vanaf 250 euro. In ruil hiervoor gaan de groepen op zaterdag 2 april en zaterdag 24 september het afgesproken tracé jutten.

Aanmelden

Aanmelden gaat via www.waaljutters.nl. We zien uw aanmelding graag uiterlijk 25 februari 2016 bij ons binnenkomen. In die week erna ontvangt uw vereniging een eventuele deelnamebericht. Bij grote belangstelling zijn er selectiecriteria, waaronder volgorde van aanmelding. Wordt uw vereniging geselecteerd, dan vindt er op donderdag 17 maart  een bijeenkomst plaats. Twee afgevaardigden van uw vereniging ontvangen die avond op het gemeentehuis meer informatie.

Vragen

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met Johan Kok. Dit kan via e-mail naar jutten@maasdriel.nl of telefoonnummer
06 13241495 (na 17:00 uur). Kijk ook op www.waaljutters.nl.

Meer nieuws