Vliegtuigbom vanmiddag tot ontploffing gebracht

Geplaatst op woensdag 3 februari 2016

Voorbereidende werkzaamheden
Op dinsdag 2 februari treft het bedrijf Martens en Van Oord in samenwerking met de Explosieven Opruimingsdienst voorbereidende werkzaamheden. Dit gebeurt in opdracht van de gemeente ’s-Hertogenbosch. Woensdagmiddag 3 februari aanstaande tussen 13.00 uur en 15.00 verwacht de gemeente dat alles klaar is om de bom op een veilige manier tot ontploffing te brengen.

Gebied afzetten
Woensdag 3 februari zet de gemeente  ’s-Hertogenbosch vanaf 12.00 uur een gebied af in een straal van 200 meter rondom de vindplaats van de bom. Vanaf dat moment mag niemand in dit afgezette gebied aanwezig zijn. In dit afgezette gebied staan geen huizen. Omwonenden aan de Maasboulevard en het Schout van Hanswijkplein zijn per brief geïnformeerd.

Meer informatie
De gemeente 's-Hertogenbosch verwacht dat alles verloopt zoals gepland. Bij onvoorziene omstandigheden bestaat een kans dat er uitgeweken wordt naar een ander moment. Mocht dit het geval zijn, dan wordt dit gemeld op www.s-hertogenbosch.nl en via twitter @s-hertogenbosch.

Meer nieuws