Onthulling bord What’s App buurtpreventie

Geplaatst op donderdag 14 januari 2016

Woensdag 20 januari zullen de beheerders van de What’s App groep van de wijk de Bulk in Kerkdriel samen met burgemeester Van Kooten het bord van buurtpreventie onthullen. In totaal worden er vier borden geplaatst door de gemeente, bij elke toegangsweg één.
In oktober 2015 hebben enkele buurtbewoners in de wijk de Bulk het initiatief genomen om een What’s App Buurtpreventiegroep op te zetten. Dit initiatief is een groot succes gebleken aangezien al meer dan 100 buurtbewoners zich hebben aangemeld bij de Buurtpreventiegroep. Doel van de Buurtpreventiegroep is om elkaar als buurtbewoners te informeren wanneer er iets verdachts wordt gezien. De beheerders van de Buurtpreventiegroep merken dat de alertheid in de buurt de laatste maanden is gestegen, maar ook dat het gevoel van saamhorigheid in de wijk toeneemt. De pers is van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

Wat:       Onthulling bord What’s App Buurtpreventie
Wie:       Beheerders van de Buurtpreventiegroep en burgemeester Henny van Kooten
Datum:  Woensdag 20 januari 2016
Waar:     Kruising Bulkseweg en Kruidenlaan in Kerkdriel
Tijd:       15.00 uur

Meer nieuws