Door technische problemen zijn we minder goed bereikbaar via de telefoon. We doen er alles aan om de problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Kunt u ons telefonisch niet bereiken? Stuur dan een mail naar info@maasdriel.nl. Excuses voor het ongemak.

Lees pagina voor

Cliëntenraad leerlingenvervoer

De cliëntenraad is samengesteld uit ouders of verzorgers van leerlingen die in de gemeente Maasdriel en Zaltbommel wonen en die gebruik maken van het leerlingenvervoer. Het gaat vaak om vervoer naar scholen voor Speciaal Onderwijs (SO) en Speciaal Basis Onderwijs (SBO). De cliëntenraad behartigt de collectieve belangen van leerlingen die gebruik maken van het vervoer van en naar school.

Wat doet de cliëntenraad?

De Cliëntenraad Leerlingenvervoer Maasdriel en Zaltbommel (CLMZ) behartigt de gezamenlijke belangen van gebruikers van het leerlingenvervoer. Beide Bommelerwaardse gemeenten hebben CLMZ als belangenbehartiger aangesteld. CLMZ adviseert de gemeentebestuurders gevraagd en ongevraagd. Wij hebben afgelopen jaren met succes de kwaliteit van het vervoer kunnen verbeteren, in nauwe samenwerking met de gemeenten.

Daarnaast is de cliëntenraad een vraagbaak voor ouders en verzorgers van jongeren die gebruik maken van het leerlingenvervoer. Het leggen van onderlinge contacten is een prettige bijkomstigheid.

Lid van de cliëntenraad worden?

Wilt u als ouder of verzorger een bijdrage leveren aan de kwaliteit van het leerlingenvervoer? Dan zijn wij op zoek naar u! U bent van harte welkom om zitting te nemen in de raad, we vergaderen maximaal vier keer per jaar. Wilt u  misschien een keer een vergadering bijwonen? Laat het ons weten.

Hoe bereikt u ons?

Heeft u vragen of wilt u wat met ons delen op het gebied van leerlingenvervoer? Wij zijn bereikbaar via leerlingenvervoerbommelerwaard@gmail.com.