Door technische problemen zijn we minder goed bereikbaar via de telefoon. We doen er alles aan om de problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Kunt u ons telefonisch niet bereiken? Stuur dan een mail naar info@maasdriel.nl. Excuses voor het ongemak.

Lees pagina voor

Wandeltraining

Tijdens de wandeltraining neemt trainster Litha Doeland u 1,5 uur mee voor een wandeling door de gemeente. De training is voor iedereen die goed ter been is en zonder hulpmiddelen kan lopen.

De wandeltraining

U stapt stevig door en maakt veel gebruik van uw armen. Daarnaast staan er verschillende oefeningen op het programma, die u sterker en mobieler maken en uw lichaamshouding verbeteren.

Zorg voor kleding die prettig zit en waarin u makkelijk kunt bewegen en schoenen die stevig zijn en voldoende steun geven. Kijk voordat u naar de training komt het actuele weerbericht, zodat u uw kleding hierop af kunt stemmen.

Data en vertrekpunten

Datum Starttijd Locatie
Donderdag 21 september 9:30 uur Gemeentehuis Maasdriel, Kerkstraat 45 Kerkdriel
Donderdag 28 september 9:30 uur Dorpshuis Gelre's End, Molendijk 1 Hedel
Zaterdag 7 oktober 9:30 uur Dorpshuis Gelre's End, Molendijk 1 Hedel

De wandeltrainingen worden gegeven door Litha Doeland, eigenaar van De Wandelklas en trainer (gediplomeerd hardlooptrainer, FitStap coach en gecertificeerd PowerWalk Club trainer), zelf actief wandelaar en enthousiast hardloper.

Wandelt u mee?

Meld u dan nu aan via bommelerwaardbeweegt.nl (Deze link gaat naar een externe website)