Door technische problemen zijn we minder goed bereikbaar via de telefoon. We doen er alles aan om de problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Kunt u ons telefonisch niet bereiken? Stuur dan een mail naar info@maasdriel.nl. Excuses voor het ongemak.

Lees pagina voor

Tandemfietsen

Op zaterdag 9 september organiseert wielerclub TC De Vroege Vogels uit Kerkdriel een fietstoertocht op tandems. Deze tocht is speciaal voor inwoners uit Maasdriel die vanwege een handicap niet zelfstandig mee kunnen doen aan een recreatieve fietstocht.

Vindt u het leuk om te fietsen, maar kunt u dat niet zelfstandig? Dan is tandemfietsen misschien iets voor u. De voorrijder is een ervaren fietser en neemt u mee in wat hij of zij hoort en ziet. Bijvoorbeeld wanneer u rechts- of linksaf gaat. De tocht bestaat uit 3 routes van 15 km en begint om 9:00 uur. De fietstoertocht duurt een hele dag, dus neem een eigen lunchpakket mee. Vrijwilligers zijn aanwezig om er een geslaagde dag van te maken.

Programma

9:00 uur Verzamelen bij Opa Pietje op het Mgr. Zwijsenplein in Kerkdriel. Onder het genot van een kopje koffie/thee vindt de indeling plaats van de tandems met voorrijder.
9:45 uur Vertrek met de tandems
15:30 uur Terugkomst op het Mgr. Zwijsenplein in Kerkdriel

Fiets u mee?

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Peter Piels via 06 533 431 70 of Sjef van der Linden via 06 226 021 42.