Geesje van der Star - Abbing

Ja, ik Wil.

De Belofte van Liefde en Trouw.
Eén van de mooiste en onvergetelijke momenten in je leven is dat je “JA”zegt tegen elkaar.
De Belofte van Liefde en Trouw.

Allereerst mijn Gelukwensen!

Als je dit leest best bruidspaar, zijn de voorbereidingen waarschijnlijk in volle gang; er is veel  te regelen, zo ook een trouwambtenaar.

De huwelijksceremonie is één van de hoogtepunten. Wat zou ik het bijzonder vinden om samen met jullie dit tot een bijzonder en onvergetelijk moment te maken.
Hoe zien jullie de ceremonie voor je? Wat zijn jullie wensen? Moet de speech lang, kort, formeel of juist heel persoonlijk zijn? Willen jullie, of één van jullie dierbaren iets zeggen, kinderen die een bepaalde rol hebben? Er is zoveel mogelijk en veel meer dan je denkt.
Uiteindelijk, best bruidspaar, bepalen jullie hoe de ceremonie er uit komt te zien, met jullie specifieke wensen.

Ik maak dan ook graag een afspraak met jullie om dit alles door te kunnen spreken zodat jullie verhaal op een unieke manier verwoord kan worden, waarbij jullie je erkend en herkend voelen en naderhand zullen zeggen: Zo hebben we het graag gewild.

Wie ik ben?

Trouwambtenaar Geesje van der Star- AbbingMijn naam is Geesje van der Star.
Zo’n 40 jaar geleden zijn we vanwege het werk van mijn man hier in de Bommelerwaard komen wonen waar we ons erg thuis voelen. Ik werk met heel veel plezier als museumgids en gastvrouw op Slot Loevestein, heb belangstelling en interesse in mensen. In 2006 ben ik als trouwambtenaar begonnen in de Gemeente Zaltbommel en sinds 2016 in de Gemeente Maasdriel, dat misschien wel mijn allerleukste hobby is.

​​