Lees pagina voor

Fotowedstrijd het perfecte Maasdrielse plaatje

Schiet u het perfecte lente plaatje in ons mooie Maasdriel? En deelt u dit graag met iedereen? Doe dan mee aan onze fotowedstrijd! In juni 2023 zetten we de mooiste Maasdrielse lente foto in het zonnetje op onze social media en op de gemeentepagina. En inwoners kunnen op onze Facebookpagina kiezen welke foto dat is!

Zo doet u mee aan de fotowedstrijd

Kies uw mooiste lente foto van Maasdriel en mail deze uiterlijk woensdag 7 juni naar communicatie@maasdriel.nl. Vermeld in uw mail uw voor- en achternaam en de plek van de foto.

Zo werkt de fotowedstrijd

Uit alle ingezonden foto’s kiezen we een aantal foto’s. Bij de keuze letten we op de spelregels. Een selectie van de ingezonden foto’s zetten we met de naam van de fotograaf op onze Facebookpagina. Inwoners kunnen van 8 t/m 18 juni stemmen op de foto die zij het mooist vinden. De foto met de meeste ‘likes’ en ‘hartjes’ wint. Reacties onder de foto tellen niet mee.

Spelregels

De winnende foto

De winnende foto plaatsen we, natuurlijk met de naam van de fotograaf erbij, op deze gemeentepagina in de Bommelerwaardgids als ‘Het perfecte Maasdrielse winter plaatje’. Daarnaast delen we de foto op onze social media kanalen en op deze website.