Kerkdriel Noord

Verkoop kavels

Binnen de Kersenbuurt zijn ongeveer 15 (deels welstandsvrije) vrije kavels gepland. Met de huidige planning voorzien we voor 2021 geen bouwkavels beschikbaar te hebben in de Perenbuurt.

Heeft u interesse in een bouwkavel in de Kersenbuurt? Download alvast alle kavelpaspoorten. (PDF, 3.0 MB) Hiermee krijgt u inzicht in de bouwmogelijkheden, de beschikbaarheid van de kavels en de prijzen (PDF, 84.9 kB). Download de overzichtskaart (PDF, 185.2 kB) van de bouwkavels aan de Hoorzik (welstandsvrij). Download de overzichtskaart (PDF, 112.4 kB) van de bouwkavels aan de Veersteeg (niet welstandsvrij). Voor meer informatie en actuele grondprijzen kunt u contact opnemen met de projectleiding van het project Kerkdriel Noord.

Kersenbuurt (Fase 1)

In de Kersenbuurt worden verschillende woningentypen gebouwd. Vanaf 2013 is gestart met de verkoop van kavels en woningen. Inmiddels is bestemmingsplan “Kerkdriel Noord herziening 2015, Kersenbuurt” onherroepelijk en daarmee in werking getreden. Bekijk hier het bestemmingsplan en de verkaveling (PDF, 935.5 kB) met toelichting (PDF, 83.9 kB) die als ondergrond voor het nieuwe bestemmingsplan is gebruikt.

Perenbuurt (fase 2)

Naar aanleiding van een uitspraak van de Raad van State heeft de gemeenteraad op 18 april 2013 besloten om voor de tweede fase van het plan (het oostelijke deel van Kerkdriel Noord) een nieuw bestemmingsplan en exploitatieplan in procedure te brengen. Als voorloper hierop is een schetsverkaveling gemaakt. Hiervoor is een inspraakprocedure gevolgd. Het gemeentebestuur is op 1 april 2014 akkoord gegaan met de schetsverkaveling. Bekijk hier de verkaveling van fase II (PDF, 943.9 kB) en de toelichting. (PDF, 62.6 kB)

Deze schetsverkaveling wordt verder uitgewerkt tot een definitieve verkaveling, die als ondergrond dient voor het in procedure te brengen bestemmingsplan.