Kerkdriel Noord

Verkoop kavels

Heeft u interesse in een bouwkavel in de Kersenbuurt? Er zijn nog 6 kavels te koop, waarvan er 3 welstandsvrij zijn.
Wilt u weten wat er mogelijk is op de kavels? Download dan de kavelpaspoorten (PDF, 3.1 MB). De kavelpaspoorten geven u inzicht in de bouwmogelijkheden, de beschikbaarheid van de kavels en de prijzen. (PDF, 93.6 kB)

Download de overzichtskaart van de welstandsvrije bouwkavels aan de Hoorzik. (PDF, 185.2 kB)
Download de overzichtskaart van de bouwkavels aan de Veersteeg (niet welstandsvrij). (PDF, 118.4 kB)

Bent u op zoek naar neer informatie? Neem dan gerust contact op met de heer R. Postelmans.

Bijzonder kavel

Alle kavels die wij in De Kersenbuurt te koop aanbieden zijn ruim en liggen mooi landelijk. Maar één kavel springt wel bijzonder in het oog. Aan de Veersteeg ligt kavel A7, geschikt voor een vrijstaande woning op een perceel van meer dan 1.000 m2. Ideaal voor dat ruime droomhuis met een grote tuin! Alvast inspiratie opdoen? Hieronder ziet u wat u zou kunnen bouwen op basis van de bestemmingsplanregels en het beeldkwaliteitsplan. Ziet u zichzelf hier al wonen?

Foto huis

Kersenbuurt (Fase 1)

In de Kersenbuurt worden verschillende woningentypen gebouwd. Vanaf 2013 is gestart met de verkoop van kavels en woningen. Inmiddels is bestemmingsplan “Kerkdriel Noord herziening 2015, Kersenbuurt” onherroepelijk en daarmee in werking getreden. Bekijk hier het bestemmingsplan en de verkaveling (PDF, 951.6 kB) met toelichting (PDF, 83.9 kB) die als ondergrond voor het nieuwe bestemmingsplan is gebruikt.