Kerkdriel Noord

Verkoop kavels

Heeft u interesse in een bouwkavel in de Kersenbuurt? Er zijn nog 6 kavels te koop, 3 kavels aan de Veersteeg en 3 welstandsvrije kavels aan de Hoorzik.

Verbeterde kavels

Om beter aan te sluiten bij uw wensen hebben we het bestemmingsplan voor kavel A7 aan de Veersteeg gewijzigd. Kavel A7 is gesplist in kavel A7.1 en A7.2, beide kavels bieden nu de mogelijkheid voor het realiseren van een royale vrijstaande woning. Bekijk de mogelijkheden voor deze kavels in de kavelpaspoorten en het nieuwe bestemmingsplan. De nieuwe kavels zijn beschikbaar vanaf 2 december 2020.

Welstandsvrije kavels

Wilt u uw eigen woning ontwerpen en bouwen zonder rekening te houden met eisen van een beeldkwaliteitsplan? Dan zijn de welstandsvrije kavels I5 en kavel I6 aan de Hoorzik iets voor u.

Aanvullende informatie

Wilt u weten wat er mogelijk is op de kavels? Download dan de kavelpaspoorten (PDF, 923.8 kB). De kavelpaspoorten geven u inzicht in de bouwmogelijkheden, de beschikbaarheid van de kavels en de prijzen (PDF, 111.1 kB). 

Download de overzichtskaart van de welstandsvrije bouwkavels aan de Hoorzik. (PDF, 185.2 kB)
Download de overzichtskaart van de bouwkavels aan de Veersteeg (niet welstandsvrij). (PDF, 118.4 kB)

Bekijk hier het bestemmingsplan en de verkaveling (PDF, 951.6 kB) met toelichting (PDF, 83.9 kB) die als ondergrond voor het bestemmingsplan is gebruikt.
Bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact op met Bram van der Molen