De Wielewaallaan

De gemeente heeft een kleinschalig woningbouwproject ontworpen aan de Wielewaallaan. De locatie is mooi landelijk gelegen aan de zuidrand van Hurwenen, nabij natuurreservaat de Hurnse Kil, maar ook dicht bij de A2 en treinstation Zaltbommel.

Zelf bouwen

Er zijn kavels voor een vrijstaande woning of een tweekapper te koop. U kunt naar uw eigen wensen een vrijstaande woning of samen met uw toekomstige buren een tweekapper bouwen. Elk kavel is maar liefst 40 meter diep. De breedte van de kavels kan in overleg met de gemeente worden bepaald. Afhankelijk van de belangstelling en specifieke wensen kan de verkaveling worden aangepast. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met de gemeente. Wij gaan graag samen met u na of er mogelijkheden zijn om uw persoonlijke wensen te realiseren.

Verkoop kavels

Wilt u een bouwkavel kopen? Voor meer informatie (PDF, 2.6 MB), het beeldkwaliteitsplan (PDF, 1.3 MB) of andere vragen, kunt u contact opnemen met de gemeente en vragen naar de heer R. Postelmans.

Nieuwbouwwoning kopen

Het is nu ook mogelijk een kant en klare woning te kopen; Groothuis Wonen B.V. biedt vrijstaande woningen en twee-onder-één kapwoningen aan. De woningen in jaren ’30 bouwstijl worden energiezuinig gebouwd en met duurzame materialen afgewerkt. De huizen worden voorzien van zonnepanelen en triple beglazing. De tweekappers hebben een royale kaveloppervlakte van circa 380 m2. De vrijstaande woning wordt gebouwd op een kavel van maar liefst circa 623 m2. Meer informatie vindt u op de website van Nieuwdorp Makelaardij in Zaltbommel