De Wielewaallaan

De gemeente heeft een kleinschalig woningbouwproject ontworpen aan de Wielewaallaan. De locatie is mooi landelijk gelegen aan de zuidrand van Hurwenen, nabij natuurreservaat de Hurnse Kil, maar ook dicht bij de A2 en treinstation Zaltbommel.

Zelf bouwen

Er zijn kavels voor een vrijstaande woning of een tweekapper te koop. U kunt naar uw eigen wensen een vrijstaande woning of samen met uw toekomstige buren een tweekapper bouwen. Elk kavel is maar liefst 40 meter diep. De breedte van de kavels kan in overleg met de gemeente worden bepaald. Afhankelijk van de belangstelling en specifieke wensen kan de verkaveling worden aangepast. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met de gemeente. Wij gaan graag samen met u na of er mogelijkheden zijn om uw persoonlijke wensen te realiseren.

Verkoop kavels

Wilt u een bouwkavel kopen? Voor meer informatie, de verkoopbrochure Wielewaallaan 2020 (PDF, 1.2 MB) , de bijlagen (PDF, 4.1 MB) verkoopbrochure Wielewaallaan 2020  en het beeldkwaliteitsplan (PDF, 1.3 MB) of andere vragen, kunt u contact opnemen met de gemeente en vragen naar Bram van der Molen.